Ons Doel in de wijk

Wijkbeheer
Bij de afdeling sociaal beheer hebben wij drie wijkbeheerders: Ruud Smit, Frank de Reede en Willem van der Walle.

Wat doen onze wijkbeheerders? 
Ruud doet vooral het fysieke beheer in onze complexen; Frank neemt het sociale beheer in de complexen voor zijn rekening. Ruud is contactpersoon voor meldingen over schoonmaak, onderhoud en openbare ruimtes. Frank voert o.a. gesprekken met bewoners over overlastzaken en leefomgeving en houdt zich bezig met onrechtmatige bewoning.
Willem is op dit moment afwezig. De wijkbeheerders hebben hun uitvalsbasis op het kantoor van Ons Doel aan de Rijnsburgersingel 60. Verder zijn zij veel in de wijk te vinden.

Heeft u een vraag of een klacht?
Of wilt u iets anders doorgeven? Onze wijkbeheerders helpen u graag verder! Voor vragen en overige zaken kunt u bellen naar 071- 522 20 25. U kunt ook mailen naar sociaalbeheeronsdoelnl of het contactformulier op de website invullen

Buurtontmoetingsplekken

Ons Doel stimuleert het maken van ontmoetingsplekken door huurders. Er zijn een paar locaties in de stad waar huurders van Ons Doel zo'n plek hebben gemaakt. In de Wevershof, Willem Klooslaan en Antillenstraat heeft Ons Doel een ruimte aangeboden. Er worden nu allerlei activiteiten georganiseerd, waardoor buren elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen. 

Het Trefpunt aan het Professorenpad is de langst bestaande plek. Daar is professionele begeleiding door Stichting Radius en wordt vooral gebruikt door ouderen uit de buurt.

In de Pieter de la Courtstraat gaf Ons Doel tuinen aan huurders, waardoor zij een plek kregen om moestuinen te maken. Een ontmoetingsruimte in de open lucht, zou je het kunnen noemen.

Aan de Valeriusstraat hebben buren met elkaar een Social Sofa gemaakt. Dit is een betonnen bank, waarop zij zelf met stukjes glas een mozaïek hebben gemaakt. Het ontwerp van die mozaïek is door een tattoo-kunstenaar uit de buurt gemaakt. Nu is het een plek waar buren elkaar treffen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden