Inkomensgegevens

U bent de eerste kandidaat voor een woning. Wij vragen u dan om een aantal gegevens aan te leveren.  Het gaat om de volgende gegevens, zowel van u als van uw eventuele medebewoner(s):

  • een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart)
  • gegevens over het inkomen van het huishouden. Het huishoudinkomen is de optelsom van de verzamelinkomens van de huurder en (indien van toepassing) meerderjarige medebewoner(s). Het inkomen van minder- en meerderjarige kinderen telt niet mee. Het inkomen wordt aangetoond via een inkomensverklaring en recente inkomensgegevens bijvoorbeeld een loonstrookje en/of uitkeringsspecificatie. De inkomensverklaring kunt u kosteloos aanvragen bij de Belastingtelefoon 0800 0543
  • recente inkomensgegevens van de afgelopen 3 maanden. Bijvoorbeeld loonstrookjes en/of uitkeringsspecificaties;
  • een uittreksel uit het bevolkingsregister met gegevens over uw woon- of verblijfplaats en uw woonhistorie (staat u op dit moment ingeschreven in de gemeente dan hoeft u het uittreksel niet te verstrekken)
  • een verhuurdersverklaring die ingevuld en ondertekend is door uw huidige verhuurder. Huurt u al een woning van Ons Doel? Dan hoeft u deze verklaring niet in te leveren. 

 Kunt u niet op tijd al deze gegevens aanleveren? Dan vervalt de aanbieding en nodigen wij de volgende kandidaat uit.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden