Ongedierte

Ongedierte kan uw woongenot aardig verstoren. Als u last heeft van ongedierte moet u dat zelf oplossen. Kakkerlakken, muizen en ratten bijvoorbeeld, vermeerderen zich snel. Bovendien dragen ze ziekten met zich mee.  

Voor de bestrijding van ongedierte komt De Corporatie niet langs. U kunt eerst zelf proberen om het ongedierte te bestrijden. Mocht dit niet helpen dan kunt u contact opnemen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding. De kosten zijn voor uw eigen rekening. 

Wat u zelf kunt doen

De aanwezigheid van ongedierte kan het gevolg zijn van rondslingerende etensresten en een gebrek aan hygiëne. Berg etenswaren daarom goed op en houdt uw huis schoon. 
Voor de bestrijding van bijvoorbeeld muizen, kakkerlakken, slakken en mieren, zijn bij drogisterijen en bouwmarkten lokdozen te koop. 

Kakkerlakken zijn platte, kruipende, bruine insecten met lange voelsprieten

Mieren

In het voorjaar worden de mieren weer actief en gaan zij op zoek naar eten. Mieren kunnen vaak makkelijk een gaatje vinden om een woning binnen te komen. Mieren komen vaak af op voedingsmiddelen. Let erop dat u uw voedingsmiddelen goed afsluit en uw keuken schoonhoudt. Om mieren tegen te gaan zijn er lok-dozen en gif te koop.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden