Ons team

Even voorstellen: wij zijn Ons Doel. Met 23 medewerkers werken wij met elkaar aan de ambities uit het ondernemingsplan.

Caroline van Breugel en Naomi Scheurwater vormen ons Klantcontact centrum. Als u ons belt of langskomt staan zij u als eerste te woord.

Bij onze afdeling Wonen werken onze woonmakelaars Inge Verhart, Ayse Eris, Brigitte Welman en Simone Kalkoene. De woonmakelaars zijn uw contactpersoon voor alles wat met verhuur te maken heeft. Op sociaal beheer werken Corrie Keijzer en Ester Lacourt. Zij houden zich samen met onze wijkbeheerders Ruud Smit, Frank de Reede en Willem van der Walle (afwezig) bezig met alles wat in de wijk speelt. Van overleggen met bewonerscommissies, begeleiden van bewonersinitiatieven tot overlastzaken en leefbaarheid in de wijk. Het onderhoud van onze woningen, renovaties en nieuwbouwprojecten worden door onze vastgoedcollega's voorbereid. Dat zijn Bernard Sparnaaij, Bonny de Pauw, Marco Veenstra en Clarence Goodett. Suzanne Bouwman is manager van de afdeling Wonen. 

Minder zichtbaar voor onze huurders zijn de collega's van de afdeling Bedrijfsvoering. Zij houden zich bezig met de administratie, ict, afrekening servicekosten, huurbetalingen, rapportages en bijvoorbeeld het jaarverslag. Chrisja Beckers, Marjo Keisers, Alex Ouwehand, Jenny van den Hout en Vincent Bussing. Jan Pot is manager van de afdeling Bedrijfsvoering. De rol van interne controller wordt ingevuld door Eric Benthin.

Ons Doel heeft ook een Stafafdeling waar het secretariaat, communicatie en beleid onder valt. Sasja Gels en Miriam van Dijk zijn daar verantwoordelijk voor. Christoffel Klap is de directeur-bestuurder van Ons Doel. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden